OetelKeinderKennisRundje

Hi,

Ik ben Koosje en ik wil jullie graag wat meer vertellen over het OetelKeinderKennisRundje.

Op d’n Elfde van d’n Elfde (of d’n elfde van d’n slachtmaond) vindt in Oeteldonk de feestelijkste feestdag van het jaar plaats. Het officiële carnavalsseizoen wordt dan geopend!

Wanneer  d’n Elfde van d’n Elfde op een schooldag valt (ma-vrij) kan je met de groepen 6 en 7 of combinatiegroepen 5/6 en 6/7 meedoen aan een speur- en opdrachtentocht door de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Deze speur- en opdrachtentocht is bekend onder de naam: OetelKeinderKennisRundje.

Het OetelKeinderKennisRundje is een educatieve fotospeurtocht afgewisseld met leuke spellen, opdrachten en knutsels.

We starten deze dag om 9.11 uur op de Parade en de tocht laat ons alle mooie plekjes van de stad zien. Omstreeks 11:00 uur zullen de kinderen samen met alle Oeteldonkers, Peer vaan den Muggenheuvel en Peerke het carnavalsseizoen officieel openen op de Parade.

Wanneer het op woensdag of vrijdag valt, wordt er aansluitend een mini Pleintjesfeest georganiseerd. Dit is een kort programma met traditionele Oeteldonkse spelletjes, er wordt geschminkt en er is live muziek. Natuurlijk is er ook wat te drinken en te snoepen.

Wil je met je klas meedoen aan het OetelKeinderKennisRundje? Schrijf jouw klas dan in voor 1 november door HIER het inschrijfformulier in te vullen. Heb je vragen? Mail dan naar [email protected]