Bouwen & bouwhal

Hoi,

ik ben Koosje kwakbol.
Ik vertel je kort iets over het onderwerp: Bouwen in de bouwhal van Oeteldonk

‘SOK’ staat voor ‘Stichting Optochten Karnaval’. In 2000 werd de stichting heropgericht voor de realisatie van de bouwhal voor Oeteldonkse carnavalswagens. Maar er staan ook carnavalswagens uit Terpersdurp, Slotgat en Zandhazendurp. De bouwhal vind je aan de Ertveldweg.

Één keer per jaar is de bouwhal open voor publiek. Tijdens Effe Plekke bij de bouwers zullen de bouwers uitleg geven over het ontwerp van hun carnavalswagen én wat er allemaal bij komt kijken om een wagen te bouwen. Ook is het mogelijk de koetserij van het protocol te bewonderen. Er wordt goed voor de koetsen gezorgd door het Technisch Miniisterie Oeteldonksche Club (TMOC).
Voor de kinderen op de basisschool is de bouwhal veel vaker open. Vraag je juf of meester om een bezoekje aan de bouwhal in te plannen!

Meer weten over een rondleiding in de bouwhal? Bezoek de inschrijfpagina door op de knop rechts van deze tekst te klikken.

Door naar de spelletjes, filmpjes, kleurplaten en knutsels over dit onderwerp? Klik dan op de knop rechts van deze tekst.

Kies je groep!

Meer leren over het bouwen in en de bouwhal van Oeteldonk?
Je kunt er hier allerlei leuke filmpjes, foto’s, knutsels, kleurplaten en spelletjes over vinden. Klik snel op je groep.

Groep
1-2-3

Groep
4-5-6

Groep
7-8