Rondleiding door het Oeteldonkse Gemintemuzejum!

Hi,

Ik ben Koosje en ik wil jullie graag uitleggen wat je allemaal kan beleven en doen tijdens een rondleiding in het Oeteldonkse Gemintemuzejum met jouw klas.

Maak een rondleiding met één van de gastvrouwen/-heren, die je op geheel eigen wijze alles zal vertellen over de rijke historie en bijzonderheden van het carnaval. Kom alles te weten over het carnaval in, maar ook buiten Oeteldonk – tot ver over de grenzen. Een bijzonder overzicht van een (inter)nationaal veelkleurig feest!

Wat is er allemaal te zien? Kostuums, filmbeelden, schilderijen, foto’s en carnavalsliteratuur van over de hele wereld! Natuurlijk is er ook echt Oeteldonkse muziek te vinden.

Rondleidingen in het Oeteldonks Gemintemuzejum. Deze zijn gratis voor de groepen 6 of combinatiegroepen 5/6, 6/7. De entree voor de leerlingen wordt betaald door de commissie van het Oeteldonkse Scholenproject. Volwassenen / begeleiders betalen wel zelf entree.

Wil je graag met jouw klas het Oeteldonks Gemintemuzejum bezoeken? Dit kan op schooldagen tussen 09:11 uur en 13:11 uur op afspraak. Stuur een een mailtje aan: [email protected] met een c.c. aan het [email protected] om direct een afspraak in te plannen. Wil je hulp bij het maken van een afspraak klik dan HIER voor het invullen van een contactformulier.

Wil je alvast een hele snel blik werpen op het Oeteldonks Gemintemuzejum?