OetelKrabbelKnutselFeest!

Hi,

Ik ben Koosje en ik wil jullie graag wat meer vertellen over het OetelKrabbelKnutselFeest.

Wil jij met jouw klas de Oeteldonk knutsels bekijken in een echte winkeletalage? Doe dan mee aan het OetelKrabbelKnutselFeest! Wees creatief  met de jouw klas en win buiten eeuwige roem ook leuke prijzen.

Je kan ook mee doen aan de tekenwedstrijd! Voor de tekenwedstrijd maak je een tekening op een A4, op basis van het jaarthema. Je moet je tekening inleveren of opsturen ovv Tekenwedstrijd OKKF. Klik hier voor meer informatie.

De prijswinnaars krijgen een uitnodiging voor het KeinderKupkesFeest en ontvangen daar een leuke prijs van de Jeugdprins. De winnende tekeningen zullen bij het Theater aan de Parade worden getoond.

Wil je met je klas mee doen? Volg deze link naar de meest recente versie van het inschrijfformulier. Of klik HIER voor het invullen van een contactformulier.

Helaas i.v.m. Corona maatregelen zullen alle evenementen en activiteiten in aangepaste vorm plaatsvinden of helaas vervallen. Wil je weten wat er wel kan of welke alternatieven er zijn? Neem contact op met scholen_beheer@oeteldonk.org

Het filmpje bekijken waarin de winnaars van de tekenwedstrijd Oeteldonk Borrelt (2021) bekend wordt gemaakt. Klik op de knop!

OetelKrabbelKnutselFeest!

En de winnaars zijn…???