Maatschappelijke stage

De maatschappelijke stage. Bijna iedere scholier krijgt er mee te maken. Maar waar de een al helemaal zijn weg heeft gevonden in het leven van een vrijwilliger, wil de ander het liefst zo snel mogelijk van die maatschappelijke stage af zijn. Uiteindelijk zal ook jij eraan moeten geloven, dus dan kun je maar beter alles eruit halen wat erin zit en op zoek gaan naar maatschappelijke stage waar ook jij wat aan hebt, toch? Dus wat is er leuker dan jouw stage te doen in een omgeving die draait om carnaval?!

Wat is een maatschappelijke stage?

Een maatschappelijke stage is in feite vrijwilligerswerk dat is opgenomen als onderdeel van het lesprogramma van je beroepsopleiding. Helaas voor jou krijg je niet betaald voor het werk dat je verricht, maar dat is ook de bedoeling. Een maatschappelijke stage heeft als doel jou een kijkje te geven in het werk van een vrijwilliger en laat je op een andere manier kennismaken met de samenleving.

Volg jij een beroepsopleiding en ben je op zoek naar een maatschappelijke stage ? Kijk hier wat de Oeteldonksche Club jou kan bieden.

xxx